Sopraan Dineke

Lievelingskleur: ik hou sowieso van kleur, elke kleur heeft wel schakering die ik mooi vind.

Lievelingsdier: alles wat jong is: puppy’s, kittens, lammetjes, zelfs biggetjes.

Ik hou van wandelen, fietsen, lezen, series kijken (ben ik niet zo trots op, maar vind ik wel heerlijk).

Vanaf jong meisje zong ik bij het katholieke kerkkoor. Jaren klassiek gezongen, maar nu heb ik alweer 10 jaar veel plezier in het zingen van lichte muziek. Naast Mikst-Up zing ik ook nog in het popkoor Firma Vocaal in Weesp.

Het lijkt me mooi om met Boudewijn de Groot het lied “Avond” in een duet te zingen.

Van onze Songfestival Medley word ik heel blij! 

Mikst-Up betekent veel voor mij. Zingen is emotie en gevoel, zonder dat stelt het niet veel voor, ook al zing je nog zo goed. Wij met Mikst-Up zijn volgens mij in staat mensen te raken, te plezieren en te amuseren.

 

Sopraan Loes

Lievelingskleur: blauw
Lievelingsdier: eekhoorn

Koken, wandelen met onze hond Maestro en sporten (hardlopen en zwemmen) zijn bezigheden die ik probeer te combineren met zingen.

Ik zing vanaf mijn achtste bij diverse koren. Toen ik groot was ging ik bij een pop- en musicalkoor en na de verhuizing naar Ermelo startte ik bij Ermelodie en daarna kwam ik terecht bij Swinging Squabble.
Sinds eind 2013 zing ik bij Mikst-Up.

Paul Simon vind ik een echte muziek-tovenaar. Met hem zou ik “Under the African Sun” willen zingen.

Mikst-Up is een groep waarbij ik mag zingen, ik moet nog veel leren. Een groep heerlijke mensen die samen dezelfde passie delen: zingen! Wij vormen een goed team! Stoer dat we soms ieder een eigen lijn zingen.

 

 

Alt Sandy

Lievelingskleur: blauw / Lievelingsdier: giraffe

Ik hou van dansen, lezen, films kijken (ben een fan van kostuumdrama’s), theaterbezoek. Iets leuks ondernemen met het gezin is een heerlijke bezigheid en ik hou ook van knutselen.

Al op jonge leeftijd zong ik de liedjes van de radio mee, lekker gek doen samen met mijn zus. En in de pubertijd met pen en papier naast de speakers zitten om de teksten op te schrijven (internet was er immers nog niet). In een koor ben ik begonnen in, ik meen, 1994 bij Tune time, een Barbershop koor. Vanaf 1997 heb ik 10 jaar gezongen bij Swinging Squabble, een pop/musical groep. Ik zing sinds de start in 2007 bij mikst-up. Tussendoor heb ik aan twee musicalprojecten meegedaan, Hair en Podiumspektakel Harderwijk.

Ik zou wel een duet willen zingen met Billy Joël met “The Pianoman”.

 Het leukst vind ik als ieder een eigen partij heeft.

Ik kijk er eigenlijk altijd naar uit om te repeteren. Ook het sociale aspect is daarbij belangrijk. Het is een avond waar inspanning tot ontspanning leidt.

  

Alt Tanja eveneens muzikaal leider samen met Wim 

Lievelingskleur: violet / Lievelingsdier: pinguin

Naast zingen zijn mijn hobby’s: kleuren voor volwassenen, haken en  wandelen.

Ik zing vanaf jaar of 10 en ik heb ervaring met grote koren, een Vocal Group en een Kwartet.

Ik zou graag een duet willen zingen met Sting. En dan het lied “Moon over Bourbon street”.

Mikst-Up is mijn fijnste Vocal Group ever. Het heeft een fantastische saamhorigheid en geeft mij een familiegevoel! We hebben een prachtig repertoire.

   

Tenor Gertjan

Lievelingskleur: donkerblauw / Lievelingsdier: kip

Ik kan moeilijk stil zitten en ik mag wel zeggen dat ik erg handig ben. Ideale combinatie dus om altijd te klussen in en om het huis. Daarnaast ben ik een echte hout fanaat en maak graag diverse dingen van hout.

Van huis uit werd er altijd veel aan tafel gezongen. Eigenlijk na elke warme maaltijd. Dus zingen is met de paplepel ingegoten. Sinds 2007 ben ik bij een koor gaan zingen en is zingen een bewuste keuze geworden.

Ik houd erg van de muziek van Daniel Lohues. Hij zingt in zijn eentje en vaak zing ik een 2e stem met zijn nummers mee. Lijkt me wel leuk om eens in het echt met hem wat mee te brommen. Nummer maakt me niet zo veel uit, “Onder de bomen” is wel prachtig.

Mikst-Up is gewoon lachen. Met en door 7 andere mensen je eigen hobby vorm kunnen geven, samen 1 doel hebben en ongedwongen bezig zijn. Warm bad met eerlijke fijne mensen.

 

Tenor Robert Jan.

 

  

 

Bas Piet

Lievelingskleur: blauw / Lievelingsdier: een piepklein fel stevig vogeltje, die alles en iedereen te snel af is

Mijn andere hobby’s zijn: wandelen, sporten (spinning), lezen, culturele uitjes (doe ik nog veel te weinig :()

Ik zing vanaf 1989 (toen was ik 37) en toen begon ik met georganiseerd zingen. Daarvoor zong ik al de sterren van de hemel, maar helaas nooit ontdekt!

Met Robert Palmer (zanger van Emerson, Lake & Palmer) zou ik wel het nummer “Lucky Man” willen zingen. Goud van oud; misschien leeft hij wel niet meer!

Mikst-Up betekent voor mij: verbondenheid. Door middel van iets wat wij allen graag doen, namelijk zingen, elkaar bereiken, elkaar raken, elkaar bestoken, elkaar uitdagen, elkaar strelen enz. Waar vind je zo’n club, waar dat allemaal mee kan?

Bas Wim eveneens muzikaal leider samen met Tanja

Lievelingskleur: rood /Lievelingsdier: kat

Muziek en daarvan zingen is mijn grootste hobby. Daarnaast ook tennissen en golfen.

Vanaf mijn 18de jaar zing ik al, eerst in een gospelgroep, later barbershop , ik heb gezongen in verschillende barbershop kwartetten.
Vanaf 1994 tot 2000 heb ik gezongen in close harmony groep Sound Sensation. Daarna startte ik bij pop en musical groep Swinging Squabble, hier zing ik nog steeds. Vanaf 2007 zing ik bij Mikst-Up.

Ik ben groots fan van Simone Kleinsma, met haar zou ik wel een duet willen zingen bijvoorbeeld: “Zonder jou”.

Bij Mikst-Up kan ik mijn zanghobby prima uitoefenen, ik vind het fijn om in een kleine groep te zingen.

 
What do you want to do ?
New mail